Service en brandblusinstallaties - SRF Shipbuilding

SERVICE EN BRANDBLUSINSTALLATIES

SRF doet er alles aan om u totale gemoedsrust te bieden als het gaat om uw kostbare schip. Bij ons is service dan ook geen afdeling maar een mentaliteit. Service moet in je zitten. We beseffen maar al te goed dat een correcte en snelle service vaak de reden is waarom klanten terugkomen.

Met onze servicebus kunnen we snel ter plekke zijn voor onderhoud, (schade)reparaties, motorupgrades, aanpassingen, montage en dergelijke. We helpen u graag waar dat nodig is.

FirePro

SRF-service is gespecialiseerd in het installeren en keuren van FirePro brandblusinstallaties, gasinstallatiekeuringen en meggertesten.

Wilt u daar meer over weten, mail ons dan hier. Of bel naar +31 (0)517 430884.

Full Service

Projectmanagement

De (ver)bouw van uw schip is altijd een complex geheel. Dat vraagt om een goede beheersing van het project. Voorbereiding, nauwkeurigheid, planning, inzichtelijkheid, voortgangsrapportage, kostenbeheersing, aansturing en efficiency. Alle werkzaamheden moeten goed op elkaar aansluiten, al dan niet met keuringen. Het zijn allemaal zaken die bepalen of een project succesvol wordt of niet.

SRF heeft hier veel ervaring mee en staat borg voor overzicht, controle en het nakomen van afspraken. Met een goed eindresultaat en een blije klant als gevolg.

Staalwerk

In huis verzorgen wij alle soorten staalwerk voor de nieuwbouw, renovatie of reparatie van uw schip.

Of het nu gaat om het plaatsen van een compleet nieuwe opbouw, het verlengen van de romp, of het inbouwen van een boegschroef. Onze mannen voeren iedere klus met evenveel zorg en precisie uit. De materialen waarmee wij werken zijn staal, aluminium, RVS en verscheidene composieten.

Techniek & Elektra

Een goed werkende en juiste techniek aan boord is essentieel voor uw schip. De stroomvoorziening dient naadloos aan te sluiten op het toenemende aantal stroomverbruikers aan boord. Daarom spenderen wij bij SRF extra aandacht aan het ’technische denkwerk’ in het voortraject.

Onze afdeling Techniek plaatst machines, motoren pompen en elektrische componenten in de machinekamer en andere technische ruimtes van uw schip. Bij het montagewerk worden voorbereidingen getroffen voor het inbouwen van machines en leidingen, onder meer voor de brandstof-, smeerolie-, pneumatische en hydraulische systemen. Daarna wordt alles vakkundig op de juiste plaats gemonteerd. Onze afdeling Elektra is verantwoordelijk voor de voorbereiding van de elektra aan boord van het schip. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van kabelbanen en bepaalde elektrische systemen, zoals AV-installatie en schakelkasten. In een bestaand schip vernieuwen wij uw elektrische installatie conform de actuele richtlijnen en verwachtingen, zodat zij weer volledig voldoet aan uw wensen.

Timmerwerk

Hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail, dat is wat u van de professionals op de timmerafdeling kunt verwachten. Timmerwerk met hoogwaardige afwerking is voor iedereen aan boord altijd goed zichtbaar. Het heeft ook altijd veel invloed op de restwaarde van uw schip.

Wij zorgen dat het volledige interieur en exterieur aansluiten op uw wensen en overeenstemmen met de uitstraling van het schip. Houdt u van eenvoud of gaat u juist voor exclusiviteit?

 

Alvorens wij aan de slag gaan, laten we u graag alle mogelijkheden zien. Wat uw uiteindelijke voorkeur ook heeft, wij realiseren subliem timmerwerk voor uw schip. Het zijn juist de kleine details die het verschil maken en daarom wordt de afwerking van zowel uw interieur als exterieur met zorg en aandacht uitgevoerd.

Heeft u een andere klus? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen, verbouw of nieuwbouwplannen, of wilt u ter orientatie eens komen kijken op onze scheepswerf in Harlingen? Vul uw gegevens in en wij bellen u terug voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

© SRF Shipbuilding 2022. All Rights Reserved. Website development by Eenvoud.