Helling - SRF Shipbuilding

De Helling

SRF doet er alles aan om als werf voorop te blijven lopen in de markt en klanten het beste van het beste te bieden. SRF heeft dan ook de beschikking over de modernste en meest professionele faciliteiten om onze full service-belofte te kunnen inlossen. Goed gereedschap is immers het halve werk.

De botenlift

Als uw schip op het droge moet voor een reparatie, refit, inspectie of regulier onderhoud zullen we onze botenlift inzetten die geschikt is voor schepen met een lengte van 30 meter en een gewicht tot 120 ton.

Hydraulische botenkar

Als het schip op het droge ligt, is het van belang om het zo snel mogelijk te transporteren naar de juiste plek op de werf. De lift wordt immers veel gebruikt. Hierbij komt onze hydraulische botenkar goed van pas om het schip snel en veilig op het werfterrein te verplaatsen.

De Mastenkraan

Ook kunnen we moeiteloos masten tot 32 meter hoog tillen met onze mastenkraan. Dat maakt alles veel handiger, veiliger en effici├źnter.

Werkloods

Om goed en comfortabel aan uw schip te kunnen werken is genoeg ruimte erg belangrijk. Onze werkloods heeft een hoogte van 10 meter waardoor we de meeste schepen welkom kunnen heten op een droge plek waar eraan gewerkt kan worden.

Heeft u een andere klus?Neem contact met ons op!

Heeft u vragen, verbouw of nieuwbouwplannen, of wilt u ter orientatie eens komen kijken op onze scheepswerf in Harlingen? Vul uw gegevens in en wij bellen u terug voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

┬ę SRF Shipbuilding 2024. All Rights Reserved. Website development by Eenvoud.