Refit en reparatie - SRF Shipbuilding

Refit

Het opbouwen van in slechte staat verkerende casco’s tot gezonde schepen is een grote passie van ons. Vooral ook omdat ieder project weer zijn eigen uitdagingen kent en er steeds weer nieuwe en betere oplossingen gezocht en gevonden worden. Ieder project wordt met veel respect en gevoel voor het specifieke karakter van het schip behandeld om zo de uitstraling ervan te behouden en beter uit de verf te laten komen.

In de loop der tijd hebben honderden klanten ons het vertrouwen gegeven om hun schip een nieuw en gezond leven te geven. Door middel van complete renovaties of door kleinere deelrevisies.

Weten waar je aan toe bent

Ieder schip en verzoek is weer anders. Een goede afstemming van de onderlinge verwachtingen is essentieel voor de relatie met de klant tijdens het project. Dat vraagt vooraf om een nauwkeurige beoordeling van de uit te voeren werkzaamheden aan uw schip. Dit resulteert in een passend advies met een heldere offerte en haalbare planning zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Omdat de planning een kritische succesfactor voor het gehele project is, wil SRF niet afhankelijk zijn van expertises van buitenaf. Daarom heeft SRF alles in eigen huis om iedere klus te klaren. Die full service-benadering maakt ons sneller, wendbaarder en transparanter.

Reparatie

Scheepsreparatie zit in onze genen. Het is zowel de naam als de kern van de onderneming en dus een duidelijke focus binnen SRF. We zijn er succesvol mee geworden en zullen het altijd koesteren. Of het nou grote reparaties zijn, zoals een opbouw of het zetten van een nieuwe kop voor een schip, of kleinere reparaties zoals het vervangen van onderdelen, schadegevallen of gewoon onderhoud.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Mail ons dan hier en stel uw vraag.

Heeft u een andere klus? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen, verbouw of nieuwbouwplannen, of wilt u ter orientatie eens komen kijken op onze scheepswerf in Harlingen? Vul uw gegevens in en wij bellen u terug voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

© SRF Shipbuilding 2022. All Rights Reserved. Website development by Eenvoud.