(Ver)bouw woonschepen - SRF Shipbuilding

(ver)bouw woonschepen

SRF staat bekend als specialist in het verbouwen van bestaande schepen tot comfortabele woonschepen. We putten uit veel ervaring en kennis, opgedaan in de verbouw van letterlijk honderden schepen en hebben dan ook een groot marktaandeel in deze specialistische tak van sport. We weten inmiddels hoe het werkt en er zijn dan ook weinig geheimen meer voor ons. Veel van onze klanten bevinden zich in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Maar ook hebben klanten uit het VK, Duitsland en Frankrijk de vaarroute naar Harlingen gevonden.

Nieuwbouw woonschepen

Maar het blijft niet beperkt tot alleen verbouw. Ook bouwen we graag met u een nieuw woonschip. Volledig custom-built en met een authentieke uitstraling. Dat doen we in nauwe samenwerking met gerenommeerde en ervaren architecten. Het grote voordeel van een nieuw ontwerp is dat we optimaal kunnen profiteren van de beschikbare woonruimte, omdat we uitgaan van een vlak onderwaterschip zonder motor. Zo heeft u beduidend veel meer woonruimte dan bij een bestaand schip.

Voorraad casco’s

Uw nieuwe woonschip wordt volledig gebouwd naar de huidige stand van de techniek, elektronica, energie-eisen en indien gewenst andere gemakken van vandaag zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van Domotica-systemen.

SRF heeft diverse geschikte casco’s op voorraad die we u graag laten zien. Wellicht is er iets voor u bij en kunnen we van gedachten wisselen over de wijze waarop we uw droomschip kunnen verwezenlijken. Kom gerust bij ons langs in Harlingen of maak hier een afspraak.

Ligplaats begeleiding

Het vinden en verkrijgen van een ligplaats voor uw woonschip wordt steeds moeilijker. Gemeenten maken het steeds onoverzichtelijker voor mensen die niet thuis zijn in die wereld.

SRF kent die wereld wel en als u langskomt in Harlingen kunnen wij u adviseren en begeleiden in dit proces. We beschikken over een breed netwerk, kennen de juiste ingangen en hebben de nodige ervaring om u verder te helpen. Als u langskomt in Harlingen praten we u graag bij.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van al onze projecten, nieuws, informatie of lezen wat onze klanten te zeggen hebben? U kunt zich hier inschrijven voor de SRF Nieuwsbrief.

Heeft u een andere klus? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen, verbouw of nieuwbouwplannen, of wilt u ter orientatie eens komen kijken op onze scheepswerf in Harlingen? Vul uw gegevens in en wij bellen u terug voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

© SRF Shipbuilding 2024. All Rights Reserved. Website development by Eenvoud.